Etusivu - ohjeet - palaute - foorumi - äänet

Hallinto

Glory of Fellowlandin hallinto ja liittoutumismenetelmät poikkeavat hieman muista selainpeleistä siinä, että varsinaisten liittojen lisäksi pelaajat voivat tiivistää yhteistyötään yhdistämällä heimonsa niin, että pelaaja nimittää toisen hoitamaan jotakin valtakuntansa osa-aluetta. Tyypillisesti tämä käsittää yhden tai useamman kylän, tai esimerkiksi kaikista sotilasasioista hallitsimisen. Valtakunnan "omistaja" voi kuitenkin aina kontrolloida kaikkea eli nimityksillä hän ei luovu mistään oikeuksistaan.

Eri roduilla on erilaiset hallintomallit. Hobitteja lukuunottamatta jokaisella rodulla voidaan antaa yksi tai useampi kylä toisen pelaajan hallintaan, ihmisillä tämä on pääasiallinen hallintotyyli. Hobittihallinto taas jakautuu eri hallinto-alueiden kesken, nimitetään neuvos vastaamaan kaupasta, puolustuksesta, taioista ja niin edelleen. Kääpiöhallinnossa voidaan nimittää kaivosneuvos vastaamaan kiven ja raudantuotannosta, haltijoilla hallinto mahdollistaa magia-asioista vastaavien pelaajien nimittämisen, örkit taas voivat nimittää sotapäälliköitä.

Nimittämiseen tarvitaan tiede, esim. ihmisillä Aatelisto - kreivi, haltijoilla Haltijahallinto - suurmaagi, örkeillä Sotapäällikkö, hobiteilla Hobittihallinto - puolustusneuvos, kääpiöillä Kääpiöhallinto - kaivosneuvos.

Nimitetyllä pelaajalla ei saa olla ennestään yhtään kylää, joten käytännössä pelaajan kaikki kylät on valloitettu, tunnus on niin uusi ettei kylää ole vielä perustettu, tai kylät on luovutettu esim. ko. valtakuntaan (ks. Aluejärjestelyt).

Nimityksen voi purkaa koska vain: nimittäjän ja nimitetyn suhde perustuukin luottamukseen, nimittäjä voi toisaalta erottaa pelaajan tuosta noin vaan mutta nimitetty saa myös halutessaan valtakunnan (osan) kuralle tai valmistella sen helppoa valtausta varten jos vastustajan leiri tuntuu paremmalta.